Nederlands English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Read More About this Post Here

Geplaatst op: 9 april, 2018 door

Aankomend weekend organiseren we een nieuwe editie van A Few Days Like No Others. Dit zijn thema-weekenden met uitjes in de stijl van de jaren ’20/’30. Op zaterdag hebben we nog enkele plaatsen over voor de Art Deco rondleiding in het Louwman museum in Den Haag (Zaterdag 14 april, 11.00-13.00). Heb je nog geen ticket en wil je mee, reserveer dan online je kaartje.

Op zondag hebben we nog plek voor 3 personen bij de rondleiding bij het raadhuis van Dudok in Hilversum (Zondag 15 april 14.00-15.30).


Het hoogtepunt van dit weekend is het vintage feest:
Showtime at the Paulus

Op 14 april kun je terug stappen in de tijd van de legendarische feesten uit de jaren ’20 en ’30.  Nieuwe dansen zoals de charleston, swing en lindyhop stromen Europa binnen en worden al dan niet gecombineerd met de bestaande quadrilles, foxtrots en quicksteps. De prachtige kerk uit 1931 vormt het ultieme decor voor een elegante avond uit. De Diamond Four zullen zorgen voor live muziek uit deze periode. Alle gasten worden in stijl verwacht, geïnspireerd op de jaren ’20 en ’30. Dat betekent voor de heren: black tie (smoking) of white tie (rokkostuum) en voor de dames flapper dresses of lange avondjurken zoals in de jaren ’30.

Inspiratie nodig, kijk dan op de facebook eventpagina. Heren kunnen bij mij een rokkostuum of smoking huren en dames een jaren ’20 flapper dress. Tijdens het feest is er een beauty boudoir. Ook kun je foto’s laten maken door een professionele fotograaf in de stijl van de vintage postkaarten van vroeger (zie foto).

Kaarten voor dit feest zijn online te koop via de website en in beperkte oplage tussen 20.00-21.00 aan de deur. Beschouw deze avond alsof je naar het theater gaat waarbij de show om 20.00 uur aanvangt. Deuren sluiten om 21.00 uur. Hierna is er geen toegang meer tot het feest.

We hopen je aankomend weekend bij één of meerdere activiteiten te ontmoeten!