Nederlands English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

5 maart Bal Rat Mort – Oostende

Geplaatst op: 27 februari, 2016 door

Date:
Time:

Beleef Het Verleden is onderdeel van het Parijse team van Les Paris-Follies de La Coupole van La Bâronne de Paname tijdens het ‘Bal Rat Mort’ in Oostende, een recreatie van een Gatsby feest, georaniseerd door Kursaal Oostende en Neo Retro Agency.

affiche

KURSAAL OOSTENDE en NEO RETRO AGENCY presenteren
BAL RAT MORT

“GREAT GATSBY”, THE ROARING TWENTIES
Bal Rat Mort zet de teletijdmachine in werking en neemt je mee naar de New Yorkse roaring twenties. Het Kursaal wordt ondergedompeld in de sfeer van de kaskraker ‘The Great Gatsby’ vergezeld van de chamante Retronettes. Een avond vol glitter en glamour met fotoshoots in prachtige decors, dansinitiaties, een heuse ‘Beauty Boudoir’ waar de dames zich kunnen laten opmaken, een accordeonist en een dj met een echte grammofoon, een live Big Band en uiteraard… een streepje Burlesque als special act. Denk aan Art Deco, Black&Gold, grote kristallen luchters, pluimen, oldtimers en tonnen glitter.

ARTISTS
★ LIVE BIG BAND: ALEX MENDHAM & HIS ORCHESTRA (UK)
★ DANCE & ENTERTAINMENT BY THE RETRONETTES 
★ CHARLESTON INITIATION & BURLESQUE BY COLETTE COLLERETTE & THE FLYING WILLY
★ HOSTS: OBERON & LA BARONNE DE PANAME 
★ MASTER OF CEREMONY: BENNY BLUE
★ COSTUME CONTEST WITH LADY FLO
★ DJ’S ATMOSFEER & DR. HIRSCHFELD (GE)
★ PHOTO DECOR BY 2SHADOWLAND & NOSTALGIC CARS 
★ BEAUTY BOUDOIR BY THE MODERNETTES

POP-UP BISTRO
Aan eten en drank geen gebrek, want ook daar hebben de jaren ‘20 niets dan goeds te bieden. Hoewel Amerika in de jaren ‘20 werd drooggelegd met een verbod op alcohol, ontstonden in deze periode de lekkerste cocktails. Alles wat niet mocht was aantrekkelijk, maar tijdens Bal Rat Mort mag alles. Een glaasje champagne, al dan niet in combinatie met een oestertje of een cocktail op basis van (legale) whisky of gin brengt je in de juiste sfeer. In de charmante pop-up bistro “Chambon” kan een hapje gegeten worden, want een lege maag feest niet graag.

KOSTUUMWEDSTRIJD
De dresscode is helemaal in het thema van die roerige periode met voor de dames een mooie jurk met bijhorend kort bob-kapsel. Een sigaret met verlengstuk kan anno 2016 alleen in de rokersruimte. In de jaren twintig mochten ontblote schouders en mooie benen net gezien worden. Kortere rokken zorgden er voor dat dansen veel gemakkelijker en vooral veel sexier kon. De heren-garderobe bestond in de meeste gevallen uit een verzameling van keurige maatpakken en smokings, leren Oxford veterschoenen en een vilten hoed. Een kostuumwedstrijd zet de bezoekers met de mooiste outfits in de prijzen.

Breng samen met Bal Rat Mort het bloeiende uitgaansleven van de roaring twenties weer tot leven en ga volledig los op de Charleston!

Tickets
€ 30 (inclusief service fee)

Kortingen
Groepen (>10 pers.): -5 €

Reservatie
www.sherpa.be
070 22 56 00 (max € 0,30 / min)
Box Office Toerisme Oostende
(Monacoplein 2 – open 7/7)


 


ONDER EIND WEG

-->

Projecten afgelopen tijd

Archief berichten

Nieuwsbrief archief

De nieuwsbrieven teruglezen? Klik hier!

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Follow Us On Pinterest

Beleef Het Verleden