Nederlands English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Fabulous Fifties

Geplaatst op: 6 mei, 2013 door

Een feest met een historisch karakter 

Café De Burcht in Leiden staat op 9 juni in het teken van Swing muziek en Rock ‘n roll. Fabulous Fifties is een historisch feest, waarbij je de hele avond kunt swingen op muziek uit de jaren ’50 gespeeld door de professionele band ‘The Diamond Four’. Vooraf aan het feest geeft de dansvereniging Rock ’n Delft een workshop Rock ’n roll in de Tuinzaal. Een mooie gelegenheid om de eerste pasjes te leren en een opwarmer voor het feest!  Om helemaal in de sfeer te komen van die tijd, is de dresscode van de avond: de kledingstijl uit de jaren ’50. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze sfeervolle avond bij te wonen. Voor Tickets zie onder.
Collage def feest 

Van 19.30 tot 20.30 geven docenten Helene en Andrea van Rock ’n Delft een workshop Rock ’n roll dans in de Tuinzaal. Je leert van hen de basispassen van de ‘rock quatre temps’ een stijl uit Frankrijk ontwikkeld in 1956. Deze stijl kan zowel op traditionele rock’n roll als op moderne muziek worden gedanst.  Rock ’n roll stijlen zijn ontstaan uit swingdansen toen rock-‘n-roll de jazz verving als populaire muziek.

Swingband The Diamond Four speelt vanaf 20.30 in het café: Jeen Rabs op gitaar Cedric Glans op Contrabas en basgitaar, Kurt Schwab op de saxofoon en Sven Rozier op de drums. Zij spelen tot 23.30 onder andere swing- en rock ’n roll muziek. Daarna zullen we nog wat cd’tjes draaien tot maximaal 01.00 uur.

De kledingsstijl voor het feest is feestkleding uit de jaren ’50. Of je nu komt als rebelse huisvrouw, brave jongere, Zangeres zonder naam, Marylin Monroe, Elvis Presley, of als jezelf, de muziek, kledingstijl, dans en ieders aanwezigheid beloven een prachtige avond die de sfeer ademt van de jaren ’50.

Tickets

De entree voor feest en workshop bedraagt: € 17,50. Kom je alleen naar het feest dan kost je ticket € 12,50.

Tickets kun je bestellen door een mail te sturen naar: info@beleefhetverleden.nl met de volgende gegevens:
Naam:
Adres:  Straat
Postcode
Woonplaats
Email-adres:
Telefoonnummer:
En je keuze + aantal tickets:
Ik bestel een entree-ticket voor het Vintage Feest Fabulous Fifties inclusief dansworkshop, à € 17,50.
Ik bestel een entree-ticket voor het Vintage Feest Fabulous Fifties exclusief dansworkshop, à € 12,50.

No refunds!

Fabulous Fifties is de opvolger van twee eerdere feesten van Beleef Het Verleden: Roaring Twenties & Swinging Thirties en Vintage Party. Klik hier voor foto’s en filmpjes van vorige keer!
We hopen je te zien op 9 juni!