Nederlands English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Historische fotoshoot

Geplaatst op: 30 mei, 2023 door

Bij Beleef Het Verleden kun je terecht voor een unieke ervaring: je wordt aangekleed in één van de creaties van het atelier van Beleef Het Verleden en ervaart laag voor laag welke kledingstukken iemand vroeger aan had en hoe het beoogde eindresultaat van een silhouet werd bereikt. Doordat de kledingstukken historisch zo authentiek mogelijk zijn gemaakt is het aankleden al een beleving op zich. Haardracht en hoofddeksels maken de outfit compleet. Vervolgens maken we ook nog een mooie foto als aandenken. Hieronder een aantal voorbeelden van eerdere shoots. Het is mogelijk om in kleding op de foto te gaan van Romeinse tijd tot en met de 20e eeuw, mits we kleding in uw maat hebben. We hebben ook kinderkleding in verschillende maten, wat erg leuk is voor een familieportret. Geef van te voren uw maten door zodat we kunnen kijken of er passende kleding is en in welk historisch thema. Let wel op, er kunnen maximaal 4 personen op de foto.

Hollandse meesters – circa 1610

Naar aanleiding van de preview van bovenstaande fotoshoot ontving ik de volgende reactie van Bas van der Mark die ik hier ook mocht delen:

“Heel erg bedankt voor de preview! Wij vonden het ook leuk vanmiddag. De foto’s zijn boven verwachting. Jouw kleding suggesties en het decor waren perfect, precies wat ik voor ogen had. Ik denk dat wij straks een heel mooi aandenken hebben aan Max d’r dertigste verjaardag”.

Hollandse meesters circa 1610 voor Erfgoedhuis Zuid-Holland

18e eeuw – moeder met kind

Ik ontving de volgende reactie van moeder en dochter naar aanleiding van deze bovenstaande shoot:

“Wat een prachtige kleding en wat zijn de foto’s mooi geworden. Mijn dochtertje heeft ook genoten van alles! “

Années Folles – 1920s