Nederlands English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Nieuw privacywet

Geplaatst op: 24 mei, 2018 door

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in: een wet van de Europese Unie. We hebben onze algemene voorwaarden van Beleef Het Verleden geupdate met een artikel over privacy.

Eigenlijk verandert er voor klanten en gebruikers van de nieuwsbrief van Beleef Het Verleden niets. Voor het uitvoeren van opdrachten en de financiële afhandeling werden de persoonsgegevens al alleen gebruikt om contact te hebben per mail of telefoon over de opdracht, contracten op te stellen en voor het versturen van facturen m.b.t betalingen. De nieuwsbrief krijg je omdat je je aanmeldt via de website via een opt-in systeem. Hierbij geef je automatisch toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen per interesse-gebied en we gebruiken je mail alleen voor het versturen van nieuws.

Voor het versturen van de nieuwsbrief maken we gebruik van een opt-in systeem via het programma MailChimp. Mailchimp heeft maatregelen genomen om aan de AVG te voldoen.

Voor betalingen in de webwinkel maken we gebruik van Mollie payments. Ook Mollie heeft passende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Als u een bestelling plaatst die verzonden moet worden dan delen we uw adresgegevens met PostNL of een andere post-bezorger ten behoeve van het bezorgen van de bestelling. Ook deze partijen gebruiken de persoonsgegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

De zaken gaan dus gewoon verder zoals je in het verleden van ons gewend was, met respect voor je privacy.