Nederlands English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen webwinkel

Geplaatst op: 13th maart, 2015 door

Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van het product, het gewicht hiervan en de verzendwijze.

Retourbeleid

Recht van ontbinding

De consument kan binnen 14 dagen vanaf ontvangst van een product, zonder opgaaf van reden, het recht van ontbinding inzetten.
Het product mag uitgeprobeerd worden, maar niet meer gebruikt worden dan nodig is voor een goede beoordeling van het product.
Procedure
In het geval dat de consument gebruik wil maken van het recht op ontbinding van de overeenkomst op afstand die een consumentenkoop is, dient de consument een e-mail te sturen naar de ondernemer.

Uitgesloten van recht op ontbinding geldt voor wat betreft diensten, producten overeenkomstig de specificaties van de consument gemaakt en producten bestaande uit video-opnamen en/of computerprogrammatuur indien de koper hun verzegeling heeft verbroken.
In de email van koper naar ondernemer vermeldt de consument het bestelnummer, productomschrijving, naam en adres. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen na ontbinding door de ondernemer teruggestort aan de consument.

De kosten van de retourzending komen voor rekening van de consument. De kosten van de zending naar de consument worden niet geretourneerd aan de consument.
Bij terugzending dient het product deugdelijk verpakt zijn.

Levertijd

We streven ernaar elke aanvraag binnen 5 dagen te verwerken en het product te leveren.

Let op: de DVD ‘Beleef Het Verleden met Lotte’ is leverbaar vanaf 11 mei 2015.